Welke vloertegels moet ik kiezen?

Welke vloertegels moet ik kiezen?

Cleaning Farm Tiles is een van de nieuwste producten op de markt voor het reinigen van tegelvloeren, het is gemaakt door een Floor and Tiling-expert die jarenlang heeft bestudeerd welke Dé webshop voor bijzondere Retro Tegels Anno Nu ik moet kiezen. Als lid van het Floor and Tiling-team moet ik zeggen dat hij fantastisch werk heeft geleverd, aangezien hij eerst de producten heeft uitgestippeld en dit heeft gevolgd onder uitstekende begeleiding van zijn team. Cleaning Farm Tiles heeft ook een video-dvd die zeer informatief was. Na het bekijken van deze dvd voelde ik me meer zelfverzekerd in wat ik aan het doen was en kocht ik het product, zoals ik deed met veel van de producten op de markt, ik voegde ook een klein beetje van mijn eigen input toe door enkele van mijn gewaardeerde contacten te gebruiken zoals mijn vrienden en familie.

Om te beginnen volgde ik het advies van de fabrikant: alleen een vochtige doek en water gebruiken om de vloertegels schoon te maken. In mijn ervaring werkte dit goed omdat we in een droog klimaat leven, maar ik was nog steeds niet blij met de afwerking van sommige tegels waarvan ik dacht dat het beter had gekund. Het ergste was toen ik probeerde het kraanwater uit de keukenkraan te gebruiken om de vloer schoon te maken met de vochtige doek en water en het zag er nog steeds nat uit, dus besloot ik wat advies in te winnen van de vader van mijn partner die een kleine betonplant op de vloer had staan. eigendom. Hij was verrast om te horen dat je het kraanwater kunt gebruiken om je vloertegels schoon te maken, want het werkt net zo goed als hij had gedaan, het verschil was dat hij water uit de kraan gebruikte!

Dus na al dit onderzoek deed ik de laatste stap en kocht ik Cleaning Farm Tiles. Ik zorgde ervoor dat ik hem vertelde dat ik het kleiprogramma ging gebruiken dat gemalen klei gebruikt om de reinigingschemicaliën en microvezelpads over de vloer en het voegmiddel te drijven. Zoals ik al eerder zei, ben ik blij met het resultaat, het is een kleiproduct dat vuil absorbeert en werkt als een vergrootglas om vuil of modder weg te vegen die aan de voeg kan blijven kleven. Het werkt heel goed op onze boerderij en ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een antwoord op de vraag welke vloertegels ik moet kiezen.

Link naar de website: Retrotegels